Autokuća - Pecić

Vaš partner za Mercedes-Benz vozila

Magistrala 3
21330, Gradac

Tel.: 021 697 547
Fax: 021 697 207

 Servis vozila PDF Print E-mail

Neprekidnim ulaganjem u servisni centar kroz proteklih 30-tak godina, razvijajući lojalnost i povjerenje starih i neprestano stjecanje novih korisnika usluga, Autokuća Pecić postaje prepoznatljiva po svojoj kvaliteti među korsnicima Mercedes-Benz vozila.

Servisni centar je sagrađen u skladu s europskim standardima. Prostrano parkiralište i lagan pristup servisu pokazuju racionalnost i preciznost koji karakteriziraju čitav kompleks.

 

Neprekidan progres novih dijagnostičkih tehnologija i alata svakako traže stalna ulaganja u opremljenost objekta, ali i u obrazovanje servisnog kadra. Sve te zadatke, prema visokim standardima brand-a, iz godine u godinu uspješno obavljaju djelatnici i uprava Autokuće Pecić, promovirajući vrhunsku marku Mercedes-Benz u pravom svjetlu.

Naše radionice opremljene su modernom i sofisticiranom opremom za popravak Vaših osobnih i gospodarskih vozila, te autobusa. Nudimo posebne pogodnosti za starija vozila.

Pogledajte i pogodnosti našeg hotela za gume.

Prodaja originalnih dijelova obavlja se kompjuterskim sustavom povezanim s bankom podataka centralnog skladišta.

Servis 24h

Servis 24h je Mercedes-Benzova asistencija pomoći na cesti koja vam efikasno i u cijelosti stoji na raspolaganju – danju i noću 24h. Ako vaše vozilo nije u mogućnosti dalje nastaviti vožnju zbog kvara ili nezgode, Mercedes-Benz je tu za vas.

Služba Mercedes-Benz asistencija preuzet će poziv i u najkraćem mogućem roku organizirati sveobuhvatnu pomoć te vam omogućiti daljnje putovanje – 365 dana u godini, u Hrvatskoj i u Europi. U mnogim slučajevima tehnički problemi mogu biti riješeni na licu mjesta. Ako je za popravak ipak potrebno duže vrijeme, Mercedes-Benz će vam organizirati mobilnost u dogovoru s vama.


Besplatni telefonski broj za pozive iz Hrvatske: 0800 10 40
Telefonski broj za pozive iz inozemstva:  +385 1 3644 873

Na vrh

 

Statistika

Content View Hits : 49881